Mirjam-presentatiecoaching

Presentatiecoaching: Spreken met impact

Merk je dat je:

  • moeite hebt om echt contact te maken met je publiek
  • rust en autoriteit mist in belangrijke gesprekken
  • in vergaderingen onvoldoende wordt gehoord
  • regelmatig de feedback krijgt dat je te saai spreekt
  • tijdens het presenteren snel buiten adem raakt
  • niet zo enthousiast of vriendelijk overkomt als je zou willen
  • als een blok opziet tegen spreken in het openbaar

…dan is individuele presentatiecoaching een goed idee!

Presentatiecoaching helpt je om de ander verbaal en non-verbaal nog beter te bereiken met jouw verhaal! Ieder presentatiecoachingstraject is een pakket op maat. Samen bekijken we hoe je nu presenteert. Waar ligt je kracht? Wat communiceer je verbaal en non-verbaal? Waar zou je nog meer in willen groeien en wat houd je daarin wellicht tegen? De presentatiecoaching helpt je om jezelf te laten zien en horen tijdens vergaderingen en sollicitaties en geeft je concrete handvatten om ontspannen, levendig en met impact te presenteren. Wil je weten of presentatiecoaching jou kan helpen om te groeien in het bereiken van de ander? Mail mij om een afspraak te maken waarin ik naar je kan luisteren en we samen bekijken wat de coaching voor jou kan betekenen!

Ben je op zoek naar een workshop presenteren voor bijvoorbeeld docenten, predikanten, studenten of verkoopmedewerkers? Ik denk graag met je mee. Je kunt me mailen voor een training op maat waarin we kunnen werken aan onder andere bewustwording, ademhaling, verstaanbaarheid en gevarieerd spreken.

Voor individuele presentatiecoaching gelden de volgende tarieven.

Voor individuele presentatiecoaching gelden de volgende tarieven.

Pakket A - Ontdek in een eenmalige sessie van twee uur hoe je vandaag al kunt beginnen met ontspannen en aansprekend presenteren, €250

Pakket B - Groei tijdens twee sessies van twee uur in je presentatievaardigheden en verhaalopbouw, €480

Pakket C - Verfijn je presentatievaardigheden gedurende drie sessies van twee uur en ervaar hoe je kunt spelen met bijvoorbeeld je intonatie, timing en uitstraling, €720

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief een intake van ca. 30 minuten en exclusief 21% btw voor personen vanaf 21 jaar. Onder de 21 jaar ben je vrijgesteld van btw.